pic

ارسال عنوان جدید   پاسخ دهی به عنوان
نمایش عنوان قبلی نسخه قابل چاپ ورود برای بررسی پیامهای خصوصی نمایش عنوان بعدی
نویسنده پیام
adminحاضر نیست
ارسالارسال شده: سپتامبر 14, 2009 - 09:05 AM
Site Admin

عضو شده: دسامبر 04, 2008
‌ارسال‌ها: 132

وضعیت: حاضر نیست
دیشب 22 آبان 88 شب دوم و شب آخر کنسرت گروه پرنیان به یادمان استاد پرویز مشکاتیان بود. هر چند که در مقاله (( نوش دارو پس از مرگ سهراب؟؟)) در خصوص اینگونه کنسرتها مفصل صحبت کردم .
ساعت 7 وارد کریدور مجتمع فرهنگی و نیمه هنری خاتم الانبیاء شدم. خیلی از دوستان هنری را که مدتها سعادت دیدار حاصل نشده بود ، زیارت کردیم . استقبال خوب بود می دانستم که بیش از ظرفیت سالن آمده اند، همین طور هم بود سالن پر شد و مدعوین صندلی به دست وارد سالن می شدند و اولین جائی که می یافتند سکنی می گزیدند،
دوست خوبم امیر میری برای من دعوت نامه آورده بود و مثلا ما مهمانان ویژه ردیف اولی بودیم ( البته از این که ردیف اول بنشینم و قیافه اساتید را بگیرم بدم میاید ، هر چند که برخی از دوستان برای نشتن در ردیف اول سر و دست می شکستند) جزء آخرین نفرات به زور وارد سالن پائین شدم ، ردیف آخر گوشه سمت چپ سالن به اتفاق یکی از هنرجویان نشتیم. خانمی که مجری برنامه بود بروی سن ظاهر شد مردم هم نا دانسته برای هر چیزی دست می زنند ، دست زدنند. مجری با طوماری که در دست داشت پشت تریبون قرار گرفت، فهمیدم حالا حالا ها ما کار داریم همین گونه هم بود. بسیار حراف و خود بزرگ بین به نظر می رسید اما با اعتمادبه نفس کاذبی که داشت مسلط حرف میزد. بعداز حدود 20 دقیقه ( آن در سالنی که همیشه برای اجرای کنسرت ها سیستم تهویه آن مشکل دارد؟!) اعضای گروه بروی استیج آمدند و بعد از تشویق پر شور مردم
( هر چند که ما هنرمند ها بد بخت همین تشویق ها هستیم) در جاهای خود قرار گرفتند، و بعد از کوک ( البته لازم به ذکر است که در گیلان اجرای کنسرت بی نهایت دشوار است چون رطوبت بالا ست و سازهای ایرانی هم بسیار تحت تاثیر هوا هستند ، با اینکه کوک نگاه داشتن در اجرا بسیار دشوار است اما گروه کوک بود.
متاسفانه بعضی ها هنوز فرنگ کنسرت دیدن را یاد نگرفته اند ما که آخر نشسته بودیم دیدمان ضعیف بود خانم و آقای جوانی جلوی ما نشسته بودنند که با هم مسابقه فیلم برداری با موبایل می دادند آنهم جلو صورت ما مجبور شدم به آنها تذکر بدهم. و بدتر اینکه سه خانم کنار ما نشسته بودنند و یک ریز حرف می زدنند و باز مجبور شدم به آنها هم تذکر بدهم .

قسمت اول
مقام سه گاه
ارکستر با قطعه در غم استاد مشکاتیان شروع کرد بسیار با تسلط ساز می زدنند و مسائل دینامیکی و نوانس ها را خیلی رعایت می کردنند. و این خیلی خوب بود. بعد از آن چهارمضراب پگاه دو نوازی سنتور و تمبک بود . که توسط امیر امیری سنتور و آرین قلی پورتمبک اجرا شد. که اجرای خوبی بود هر چند که امیر امیری بعد از عمل جراحی خوب ساز زد اما با روز های اوج خود خیلی فاصله دارد. تصنیف ای وطن با اجرای ارکستر شروع شد و من منتظر خوانند بودم چون گروه خواننده نداشت این تصنیف با صدای امی ادارکی نوازنه ویلن ایرانی که مدتی است کمانچه می نوازد. شروع شد که دارای صدای گرم و بمی بود و در ادامه تصنیف ماکان مدبری خواند که بم تار می نواخت ، بسیار صدای گرم و زیبای داشت که بسیار لذت بردم . بعد از تصنیف دو نوازی تار بود که آرمین امیری و حمید سماعی اجرا کردند با اینکه بهترین تار ها هم در گیلان صدای خفه ای دارد اما اجرای دو نوازی تارها بسیار زیبا بود. و کار جالبی بود. بعد از آن چهار مضراب مخالف سه گاه اجرا شد که آنهم توسط ارکستر بود بسیار زیبا اجرا شد. قسمت اول به پایان رسید . با تشویقی ارکستر رفت ما هم در یک وقت استراحت بیرون رفتیم.

قسمت دوم
مقام شور
قطعه اول هفت ضربی بود که دو نوازی سنتور و دف بود که طبق مد جدید بین قطعه ساز یا ارکستر می ماند و دف تکنوازی می کند ( هر چند که من از صدای دف و شلوغی کاذبش را دوست ندارم ) اما مهدی سنگی نوازنده چیره دست و تاثیر گذاری است . در قطعه دوم دو نوازی ستنور تمبک بود اجرا شد که در اواسط کار کمانچه هم به آن اضافه شد. وکمی هم کمانچه تکنوازی داشت که کمی عجولانه اجرا شد. چهارمضراب شور انگیز با اجرای ارکستر خوب بود. تصنیف مرا عاشق هم با صدای امیر ادارکی زیبا اجرا شد ودر پایان قطعه زیبای خزان هم خوب اجرا شد.
در کل می توان نمره خوبی به این گروه داد .
به امید کارهای بهتر از این گروه
سلمان محمدی

نمایش پروفایل کاربری ارسال پیام خصوصی ارسال نامه الکترونیکی  
پاسخ با متن بازگشت به بالا
كيخسروحاضر نیست
ارسالارسال شده: سپتامبر 20, 2010 - 09:17 PM

عضو شده: دسامبر 20, 2010
‌ارسال‌ها: 1

وضعیت: حاضر نیست
سلام . حالت چطوره ؟ منو كه ميشناسي؟ متاسفانه من اين كنسرت را نديدم ولي با شناختي كه از شما دارم برداشتت منصفانه هست . با آرزوي موفقيت براي شما. دوستدارت : كيخسرو محمودي پور

نمایش پروفایل کاربری ارسال پیام خصوصی ارسال نامه الکترونیکی  
پاسخ با متن بازگشت به بالا
نمایش ارسالها از قبلی:     
رفتن به:  
تمام زمانها مطابق GMT - 12 ساعت هستند
ارسال عنوان جدید   پاسخ دهی به عنوان
نمایش عنوان قبلی نسخه قابل چاپ ورود برای بررسی پیامهای خصوصی نمایش عنوان بعدی

آخرین اخبار

db